Ehdolla Tuusulan kuntavaaleissa

Nyrkkeily on tärkeintä. On se sitten naisten tai miesten nyrkkeilyä, kilpa- tai harrastenyrkkeilyä, lasten, nuorten tai aikuisten nyrkkeilyä. Lajin etu on se, mikä minua kiinnostaa.

Suomen Nyrkkeilyliiton johtokunnassa haluan osaltani edistää kolmea teemaa.

1. Nyrkkeily nuorten harrastuksena
Nyrkkeily tarvitsee uusia harrastajia. Kasvattamalla lasten ja nuorten määrää seuroissa, luomme resurssia saada yhä enemmän kilpailevia nuoria, puhumattakaan lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudesta. Panostamalla valmentajien ja ohjaajien koulutukseen, mahdollistamme seurojen kilpa- ja harrastustoiminnan jatkuvuuden ja jopa kasvun.

2. Nyrkkeily aikuisten harrastuksena
Edistämällä ja kasvattamalla kuntonyrkkeilyn harrastamista seuroissa, teemme nyrkkeilystä näkyvämmän lajin. Lajin näkyvyys konkretisoituu lajilisenssien määrän myötä, jolla osoitamme rahoittajille nyrkkeilyn vaikuttavuutta kokonaislajitarjonnassa. Harrastajien myötävaikutuksella pystytään tukemaan kilpailutoimintaa, mutta haluan korostaa, että kuntonyrkkeilijät ovat jokaisen seuran tukipilari! Kuntonyrkkeilijät ovat yhtä lailla hurahtaneet lajiin, he antavat nyrkkeilylle suurta näkyvyyttä ja vaikuttavat siihen, miten lajiin suhtaudutaan ja miten kiinnostavaa se on laajassa lajitarjonnassa.

3. Nyrkkeilyn vaikuttavuus
Suomen Nyrkkeilyliiton tarkoitus on tukea valtakunnallisesti jäsenseurojaan sekä mahdollistaa seurojen kautta nyrkkeilyssä kilpaileminen sekä harrastaminen. Nyrkkeilyliiton tulee olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa päärahoittajien kanssa, edistää yhteiskuntasuhteita, työskennellä tiiviisti yhteistyössä muiden lajiliittojen kanssa, luoda uusia toimintaedellytyksiä esimerkiksi toteuttamalla hankkeita yhteistyössä seurojen kanssa, olla tiiviissä yhteistyössä Olympiakomitean kanssa ja etsiä aktiivisesti yrityskumppanuusmahdollisuuksia. Nyrkkeilyliiton johtokunnan päätehtäviä on luoda taloudelliset resurssit lajin vaikuttavuuden kasvattamiselle.

Vahvuuteni tulee ammatistani. Tuon johtokuntaan vahvan tietämyksen järjestöjen ja yhdistysten henkilöstö- ja hallintoasioista, valtionavustusprosessin osaamisen, hankerahoituksen tietämyksen sekä vahvan talousosaamisen näkökulman.